Menu

Guderne

Raffael Moordet

Ondskabens gud, Tyvenes konge.

Raffael Moordet er den intelligente ondskabs gud, gud for mordere, tyve, røvere og andre lyssky aktiviteter. Men han er også dæmonernes Herre og mester og kontrollere deres sfære som er ledet af Hadets dæmon. Derfor er der også blandt hans tilbedere flere dæmologer, troldmænd som finder dette som den eneste rigtige vej og der øjner størst chance for succes.

Hadet er Raffael Moordet største evne men også hans største svaghed, han bruger hadet til at bekæmpe frygten med. Men hans store had kan også blænde hans syn i vigtige sager og til tider kan hans beslutninger derfor virke kaotiske.

Dogma

Ingen tænker på dig mere end dig selv, ingen tænker på om du lever eller du dør, derfor tænk kun på dig selv og mig. Opgiver du din tilbedelse af mig vil straffen komme, jeg velsigner ikke mine troende, jeg straffer mine fjender.Enten er du sammen med mig ellers er du mod mig. Sammenarbejde skal altid være til egen fordel, ingen vil gengælde et offer. Denne naive tanke om altruisme er ikke for mennesker som vil leve eller blot leve. Hvis du vil have magt må du ikke lade kærlighed stå dig i vejen. Had er den eneste følelse som sande kender til, frygt er en følelse som er nyttig mod fjender og slaver. Den som føler frygt er svag. Men overfor mig vil I alle føle frygt, underkast dig altid mine ord og min lov, overfor mig vil straffen altid være totur og død. Giv mig rigelig med offerer, for du skal altid vide, lige meget hvor mægtig du vil føle dig, vil du altid være blot en tjener for mig. Aldrig må du tror at vi er lige eller blot nærmere os dette, så vil jeg hurtig vise dig du har taget fejl.Har du magiens evner så brug dem som de fortjener. Alle sande vælger dæmonernes vej, alle andre er fjender som skal jages. Vis din respekt og underkastelse overfor disse mægtige troldmænd hvis evner tillader at hente dæmoner til de levendes verden. Underkastelse er ikke værdigt men kan være nyttigt.

Forhold
Raffael Moordet har ingen allierede blandt guderne og han vil aldrig kæmpe for de andre guder. Men når nød tvinger ham eller når han anser fordel laver han gerne korte alliancer, hvor han dog ofte ikke opfylder sin del af aftalen.

Disse alliancer bliver oftes lavet med Daikia eller Orlek, da de andre guder hader ham. Ligeså gør Raffael Moordet, han hader alle de andre guder, og ønsker dem alle døde, også Armandos. Men Raffael Moordet ved at had også må kontrolleres og man må til tider gå på kompromis for at opnå en større sejer.

Hvis Raffael Moordet måtte dræbe en gud ville han dræbe Kelllwan, denne er hans største modsætning og hans største modstander. Elverne har gemt sig meget og derfor anses Alman ikke for at være så farlig eller stærk.
Hadet til Ewen er også stort, Ewen anser sig som værende magiens kejser. I Raffael Moordet øjne er Ewen en pest som har ramt magien, som forsøger at svække magien og tage de værdifulde troldmænd under hans kappe. Raffael Moordet kender den sande magis fulde styrke og ved at denne bliver nødvendig i hans kamp for det total herskerskabet på Kalish og de omlæggende planer.
 
Orlek er den blandt guderne som Raffael Moordet hader mindst. Ofte kan Orlek blot anses for at være en marionet dukke som man kan få til at angribe de fjender som man ønsker sig dræbt. Og med Orleks svage intelligens kan man ofte lave gode aftaler og alliancen med ham. Raffael Moordet ved også at Orlek på trods af alle hans svagheder aldrig må undervuderes, hans nærmest uendelige antal af vandvittige kriger er en styrke som kan bryde mange planer ned.

Raffael Moordet frygter ingen, han frygter intet ikke engang Armandos. Frygt kender han ikke, han bruger had til at bekæmpe frygt med. Jo mere grund han har til at frygte en gud desto mere hader han denne. Derfor er hadet til Daikia stort, Daikia er blot en skøgehund som overgav sig til Mishrus som den første og modtog hans mørke velsignelse.

Jo hurtigere Daikia dør desto beder. Hadet til Daikie skyldes at de på mange måder er ens, og Raffael Moordet ved at en kniv i mørket kan ramme alle, undtagen ham selv. Mange gange bliver der forsøgt alliancer de to guder i mellem, men ingen af dem vil ofre mere end den anden og vil altid se beviser på den andens offervilje og evner først. Derfor ender mange alliancer med Daikia uden resultat.
Raffael Moordet anser sig som konge over dæmonerne, de store såvel som de små. På deres sfære har han Hadets dæmon til at regere for sig der. Måske har Hadets dæmon været Raffael Moordet lærermester engang, men den tid er slut. De ved begge hvis magt er størst, og vil vise alle de andre dæmoner som til tider prøver at vinde magt at de blot er svage dyr som kan knuses så let så let.

Historien bag guden
Raffael var anden generation af mennesker og havde allerede mærket hvordan det var at opvokse og leve på den dårlige side at det gode liv. Mange rygter sige også at han var barn fra historiens første voldtægt, andre rygter som lader til at være sande sige også at Raffaels far var sortelver. Dermed er Raffael også historiens første fortyndelse af elvernes ægte blod. Så på mange måder var Raffael helt særlig. Onde tunger taler i det skjulte om Raffael som en inkarnation af Misrush. Dette er dog højest sandsynligt usandt men rygtet lever vider. Raffael fejrede sin 20 års fødselsdag med at tage kontrollen over en større by, han havde i flere år været leder at en lav, dette lav arbejde med alt hvad var ulovligt som gav fortjeneste. Raffael var selv historiens bedste snig morder. Som hans største bedrift var at udrydde hele det ledende råd i byen, dette bestod af 19 medlemmer med familien. Disse og deres beskyttere og tierne blev alle dræbt af Raffael.Raffael styrede byen med hård hånd, belønnede dem som var med ham mod indsatte hans fjender som slaver. Enten er man med eller i mod ham. Mange mennesker som skæbne ikke havde været flinkt mod sluttede sig til Raffael, en kæmpe organisation skød frem under Raffael.I 20 år blev Raffael af de fleste kun set på sin fødselsdag, resten af tiden brugte han på at studere magi. Rygter fortalte allerede dengang at han mester var hades dæmon.Raffael Moordet fejrede sin 69 års fødselsdag sammen med han fulde udlærelse af magi, med at ene mand angribe og dræbe en Ilsher.
 
Dette skulle vise hans magt overfor alle hans folk med også overfor hans fjender. Men også Armandos bemærkede det, og da Raffael samtidig begyndte at erobrer store land område følte Armandos at der igen var ved at sket store ting uden om ham. Han prøvede at få den rejsende til at dræbe Raffael. Dette udviklede sig til historiens største kamp, store dele af Raffaels hær blev dræbt. Raffael kunne flygte men vidste at hvis han flygte samtidig med at han mistede 10000 mand ville betyde ende på han storhedstid. Derfor udfordrere han den rejsende til duel, de kæmpede i mange timer, og selv om at Raffael var historiens stærkeste dødelige kan ingen modstå den rejsende i kamp.
Kort før at Raffael ville have mødt hans endelige fremstod hades dæmon. Han sendte Raffael gennem en portal til hans rige dæmons sfære.Herfra levede Raffael skjul i mange år, som skæbnes ironi havde besluttet det, blev Raffaels fjender han redning. Med udnævnelsen af Alman som gud mangle han en modstykke, dette kom Raffael Moordet til at være.

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250