top of page

Raffael Moordet

Ondskabens gud, Tyvenes konge, Opretholderen af hævn og had.

Raffael Moordet er gud for mordere, tyve, røvere og andre lyssky aktiviteter. Løgnenes gud. Han er snu, intelligent, ikke til at spøge med, og fuldstændigt utilregnelig.

Som dæmonernes Herre og mester, kontrollere han deres sfære, ledet af Hadets dæmon.

Trods Ewens forsøg på at stoppe det, findes der flere dæmonologer iblandt Raffael Moordets tilbedere.

Skærmbillede 2020-04-22 kl. 00.24.35.png

Hadet er Raffael Moordet evige følgesvend. Med det, bekæmper han frygt. Men hadet blænder også hans syn i vigtige sager, og hans beslutninger virker derfor ofte kaotiske, og ugennemtænkte, trods hans store intelligens.

Raffael Moordets foretrukne våben, er en daggert.

Dogma

"Den eneste der tænker på dig, er dig selv. Jeg velsigner ikke mine troende, men jeg straffer mine fjender. Enten er du med mig, eller også er du imod mig. Enhver må klare sig selv.

 

Samarbejde med andre, skal altid være til din egen fordel. Gå aldrig på kompromis, med dine behov, og stol ikke på nogen. Lad dig ikke spolere af kærlighed, på din vej imod magtens tinde, men lad hadet fylde dig, og vise dig hvordan du skaber frygt omkring dig.

 

Jeg er hadet. Underkast dig mine ord og min lov. Giv mig offer, og tjen mig i hver en gerning i livet, eller straffen er totur, og død.

 

Den eneste magi som er noget værd, er dæmonernes magi. Dæmonerne og deres magere fortjener din respekt, og stræber du selv mod at følge magiens veje, bør du kun følge den forbudte sti, som dæmonolog."

Raffael Moordet

Forhold

Raffael Moordet samarbejder ikke med andre guder. Han udnytter dem.

 

Han afskyr de andre guder, og hvis han kunne dræbe en anden gud, ville han dræbe Kelllwan, som er hans største modstander.

 

Esselaia virker til at være nem at manipulere med, men indtil videre har han ikke fundet hende nyttig.


I Raffael Moordets øjne, er Ewen en pest som har ramt magien. Han mener at Ewen forsøger at svække magien, ved at forvise dæmonologerne, og tage de mest værdifulde troldmænd til sig. Raffael Moordet kender den sande magis fulde styrke, og ingen sølle elverånd skal forhindre ham i at bruge det.
 
Orlek er en marionet dukke, som med glæde angriber de fjender som man ønsker dræbt. Dog skal man ikke undervurdere Orlek.

Raffael Moordet hader Ilsherne. Hader dem, som pesten. Da deres mor Daikia døde, triumferede Raffael Moordet, indtil Ilsherne overtog deres mors post. Nu har han 7 modstandere, i stedet for en.

Tillige hader han Morwen. Ikke blot er hun flygtet fra dæmonernes sfære, for at ophøje sig selv til gud. Hun gjorde det mens Raffael Moordet selv var ved at sætte to ærkedæmoner på plads. Hun sneg sig ud, lige under næsen på ham, personligt.

Raffael Moordet anser sig selv, som konge over alle dæmoner. Han har Hadets dæmon til at regere for sig, i dæmonernes sfære. Hadets dæmon, som siges at have været hans læremester engang, ved udemærket hvem af de to der har størst magt, og føjer sig.

Historie

Raffael Moordet var en af de første generationer af mennesker i Kalish. Det rygtedes dog, at han var resultatet af verdens første voldtægt, og at hans far var sortelver. Derfor var han muligvis også det første tilfælde, af fortyndelse af en af elverracernes rene blod.

Han var i sine ungdoms år, leder af et tyvelaug som hærgede en større by. På sin 20 års fødselsdag, overtog han byen, ved at snigmyrde hele det styrende råd på 19 mand, og samtlige af deres vagter og tyende. Denne bedrift var en af grundene til, at han senere er blevet kaldt historiens bedste snigmorder.

Raffael Moordet fik mange følgere blandt det lidende folk, som havde hadet det gamle råd og deres tilhængere. Hans fjender blev gjort til slaver, og var man ham trofast, ville man blive belønnet fyrsteligt. Men Raffael Moordet ønskede intet godt for sit folk, og brugte al sin tid, på at studere magi. Det lød sig, at selveste hadets dæmon, var hans mester. I mellemtiden lod han sine mest trofaste, og tyranniske følgere styre landet.

Da Raffael Moordet rundede de 69 år, havde han erobret store områder af Kalish. Hans handlinger havde skabt større forstyrrelser, og det kunnes mærkes langt ud over Kalish. Ældgamle magter lurede i krogene, og ud af intetheden, kom Den Vandrende. Han var blevet sendt, for at udradere Raffael Moordet.

En knugende stilhed lagde sig om de to, da Den Vandrende viste sig foran Raffael Moordet. Ingen dødelig kan flygte fra Den Vandrende. Raffael vidste, at hans sidste time var kommet.

Da viste hadets dæmon sig imellem dem. En portal til dæmonernes sfære åbnede sig, og dæmonen trak Raffael Moordet med sig igennem den. Her kunne Den Vandrende ikke komme ind, og Raffael Moordet måtte leve blandt dæmonerne, i mange år.

 

Lige indtil den dag, hvor guden Alman blev ophøjet. Da afsagdes der en ny dom over Raffael Moordet. Den Vandrende holdt inde med at overvåge ham, og for at balancere Almans godhed, blev Raffael Moordet ophøjet til gud.

Dæmoner

Dæmonerne hører til i dæmonernes sfære, hvor de manipuleres af guden Raffael Moordet.

 

Af og til åbnes større eller mindre portaler ind til Kalish. Herfra kan dæmoner slippe igennem, og selv en enkelt lille dæmon, kan med lethed skabe problemer for alt og alle på dens vej.

Det var en kæmpemæssig portal ind til dæmonernes sfære, som i sin tid førte til Lelthos fald, i dæmonkrigene. Efter dæmonkrigene, som blev startet og afsluttet i A'kastin, herskede kaos i store dele af Kalish, og orkere begyndte at brødføde sig med dæmonblod. Det førte til at nogle orkere blev til det som kaldes Blodorkere.

Læs mere om dæmoner, her.

bottom of page