Menu

Guderne

Raffael Moordet

Ondskabens gud, Tyvenes konge, Opretholderen af hævn og had.

Raffael Moordet er gud for mordere, tyve, røvere og andre lyssky aktiviteter. Han er snu, intelligent, ikke til at spøge med, og fuldstændigt utilregnelig.

Som dæmonernes Herre og mester, kontrollere han deres sfære, ledet af Hadets dæmon.

Trods Ewens forsøg på at stoppe det, findes der flere dæmonologer iblandt Raffael Moordets tilbedere.

Hadet er Raffael Moordet evige følgesvend. Med det, bekæmper han frygt. Men hadet blænder også hans syn i vigtige sager, og hans beslutninger virker derfor ofte kaotiske, og ugennemtænkte, trods hans store intelligens.

Raffael Moordets foretrukne våben, er en daggert.

Dogma

"Den eneste der tænker på dig, er dig selv. Jeg velsigner ikke mine troende, men jeg straffer mine fjender. Enten er du med mig, eller også er du imod mig. Enhver må klare sig selv.

 

Samarbejde med andre, skal altid være til din egen fordel. Gå aldrig på kompromis, med dine behov, og stol ikke på nogen. Lad dig ikke spolere af kærlighed, på din vej imod magtens tinde, men lad hadet fylde dig, og vise dig hvordan du skaber frygt omkring dig.

 

Jeg er hadet. Underkast dig mine ord og min lov. Giv mig offer, og tjen mig i hver en gerning i livet, eller straffen er totur, og død.

 

Den eneste magi som er noget værd, er dæmonernes magi. Dæmonerne og deres magere fortjener din respekt, og stræber du selv mod at følge magiens veje, bør du kun følge den forbudte sti, som dæmonolog."

Forhold

Raffael Moordet samarbejder ikke med andre guder. Han udnytter dem.

 

Han afskyr de andre guder, og hvis han kunne dræbe en anden gud, ville han dræbe Kelllwan, som er hans største modstander.

 

Esselaia virker til at være nem at manipulere med, men indtil videre har han ikke fundet hende nyttig.


I Raffael Moordets øjne, er Ewen en pest som har ramt magien. Han mener at Ewen forsøger at svække magien, ved at forvise dæmonologerne, og tage de mest værdifulde troldmænd til sig. Raffael Moordet kender den sande magis fulde styrke, og ingen sølle elverånd skal forhindre ham i at bruge det.
 
Orlek er en marionet dukke, som med glæde angriber de fjender som man ønsker dræbt. Dog skal man ikke undervurdere Orlek.

Raffael Moordet hader Ilsherne. Hader dem, som pesten. Da deres mor Daikia døde, triumferede Raffael Moordet, indtil Ilsherne overtog deres mors post. Nu har han 7 modstandere, i stedet for en.

Tillige hader han Morwen. Ikke blot er hun flygtet fra dæmonernes sfære, for at ophøje sig selv til gud. Hun gjorde det mens Raffael Moordet selv var ved at sætte en anden dæmon på plads. Hun sneg sig ud, lige under næsen på ham, personligt.

Raffael Moordet anser sig selv, som konge over alle dæmoner. Han har Hadets dæmon til at regere for sig, i dæmonernes sfære. Hadets dæmon, som siges at have været hans læremester engang, ved udemærket hvem af de to der har størst magt, og føjer sig.

Historie

Raffael var anden generation af mennesker og havde allerede mærket hvordan det var at opvokse og leve på den dårlige side at det gode liv. Mange rygter sige også at han var barn fra historiens første voldtægt, andre rygter som lader til at være sande sige også at Raffaels far var sortelver. Dermed er Raffael også historiens første fortyndelse af elvernes ægte blod. Så på mange måder var Raffael helt særlig. Onde tunger taler i det skjulte om Raffael som en inkarnation af Misrush. Dette er dog højest sandsynligt usandt men rygtet lever vider.

 

Raffael fejrede sin 20 års fødselsdag med at tage kontrollen over en større by, han havde i flere år været leder at en lav, dette lav arbejde med alt hvad var ulovligt som gav fortjeneste. Raffael var selv historiens bedste snig morder. Som hans største bedrift var at udrydde hele det ledende råd i byen, dette bestod af 19 medlemmer med familien. Disse og deres beskyttere og tierne blev alle dræbt af Raffael.Raffael styrede byen med hård hånd, belønnede dem som var med ham mod indsatte hans fjender som slaver. Enten er man med eller i mod ham. Mange mennesker som skæbne ikke havde været flinkt mod sluttede sig til Raffael, en kæmpe organisation skød frem under Raffael.I 20 år blev Raffael af de fleste kun set på sin fødselsdag, resten af tiden brugte han på at studere magi. Rygter fortalte allerede dengang at han mester var hades dæmon.Raffael Moordet fejrede sin 69 års fødselsdag sammen med han fulde udlærelse af magi, med at ene mand angribe og dræbe en Ilsher.
 
Dette skulle vise hans magt overfor alle hans folk med også overfor hans fjender. Men også Armandos bemærkede det, og da Raffael samtidig begyndte at erobrer store land område følte Armandos at der igen var ved at sket store ting uden om ham. Han prøvede at få den rejsende til at dræbe Raffael. Dette udviklede sig til historiens største kamp, store dele af Raffaels hær blev dræbt. Raffael kunne flygte men vidste at hvis han flygte samtidig med at han mistede 10000 mand ville betyde ende på han storhedstid. Derfor udfordrere han den rejsende til duel, de kæmpede i mange timer, og selv om at Raffael var historiens stærkeste dødelige kan ingen modstå den rejsende i kamp.
Kort før at Raffael ville have mødt hans endelige fremstod hades dæmon. Han sendte Raffael gennem en portal til hans rige dæmons sfære.Herfra levede Raffael skjul i mange år, som skæbnes ironi havde besluttet det, blev Raffaels fjender han redning. Med udnævnelsen af Alman som gud mangle han en modstykke, dette kom Raffael Moordet til at være.

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250