top of page

Karakterark

Et karakterark er både en hjælp for dig selv, og os. Når du er ny i spillet, kan det være en stor hjælp, hvis du glemmer din karakters navn, religion, eller startevner.


Senere i spillet, hjælper det til at holde styr på endnu flere evner, samt diverse point som man får samlet sig til sin karakter.

Du kan udfylde dit karakterark online, her.

Du kan også downloade et karakterark, her.

Skal du ansøge om en special karakter?

Søg via vores online karakterark system, eller skriv en mail.

Soldat

Din første karakter

Du skal tænke over, hvem din karakter er.

 

Vælg noget du synes ser spændende eller sjovt ud. Se godt på racerne. Vælg en som giver mening for dig. Find på et navn, som passer til racen, og vælg en profession som du har lyst til at dykke ned i.

 

Guderne er som regel tilknyttet en eller flere racer, men der kan være undtagelser i forhold til professioner, så læs vores gudeside for hjælp og vejledning.

Når man starter en karakter, er det vigtigt at rollen hænger sammen. At spille en sortelver ved navn Dingle Kim, som tilbeder Orlek, og er handelsmand, vil få de fleste andre i spillet til at tro at du driver gæk med dem. Det ville simpelthen ikke være logisk i den verden du træder ind i.

Har du svært ved at komme på et navn?


Brug et par minutter på at overveje hvad der passer til din race.

Er du menneske? Søg efter gamle middelaldernavne, eller vikingenavne. De fleste gamle navne kan uden besvær bruges til en karakter der er menneske.

Dværge er også lidt vikinge agtige, og halvlange har tit nogle mere hyggelige navne.

Elvere har som regel nogle smukke og fornemme navne, hvorimod orker, gobliner og trolde har mere brovtende navne.

Lad være med at vælge et navn du ikke selv er sikker på hvordan man udtaler.

Lad være med at vælge et navn fra en kendt figur fra bøger, film, computerspil, tegneserier, og så videre.

På dit karakterark kan du tilføje en alder til din karakter. Som menneske skal du overveje hvor vigtigt det er for dig at spille en anden alder end din egen. Alder er svært at snyde sig fra, uanset hvor fedt et kostume man har.

Kelllwan præst

De andre racer i A'kastin har ikke den samme aldring som mennesker, og kan ofte være meget ældre end de ser ud, for et menneske. Alder er derfor noget andet for en elver, end for et menneske.

Stadig brug for hjælp? 

Kom til næste spilgang, mød op i god tid og prik en arrangør på skulderen.
Eller kontakt os her.

Din første Karakter
bottom of page