Menu

Dokumenter

Medlemskab

Som medlem af Liverollespilsforeningen A'kastin, er du med til at støtte foreningen i kraft af dit medlemskab, og du får samtidigt en håndfuld fordele. Et almindeligt medlemskab koster 100 kr. for året ud, og skal fornyes hvert år. Gælder fra 1. januar til 31 december.

Som medlem får du:

  • Gratis adgang til vores i alt 8 månedskampagner (30 kr. sparet pr. spilgang)

  • Rabat til vores årlige sommerscenarie

  • Rabat til Blue Mercury (aldersgruppe 16+)

  • Rabat til andre arrangementer, som afholdes i løbet af året

  • Stemmeret til vores generalforsamling

  • Ret til at stille op til vores bestyrelse

Er du medlem af vores supportcrew, får du medlemskab til halv pris. Til gengæld har vi visse forventninger til dig, som du skal overholde, for at få denne ekstra fordel.

Læs mere om både supportcrew, og andre frivillige i foreningen, her.

Medlemskab i 2020?

Selvom spilåret 2020 har været påvirket af pandemien, håber vi at du alligevel vil overveje at støtte foreningen, ved at tegne et medlemsskab for 2020. Det koster kun 20,- men gør en stor forskel for os, da antallet af medlemmer er det som sikre os mere støtte, og et bedre samarbejde med kommunen.

Du kan læse mere om foreninger generelt, på frivillighed.dk

Medlemskab

Hvilket medlemsår betaler du for?

Vælg selv hvordan du vil betale. Husk et skrive en kommentar med dit navn, samt ordet Medlem, så din betaling bliver registreret korrekt.

Bank overførsel

Reg. 9349

Konto nummer: 4569802208

Mobilepay

408531

Generalforsamling

Vores årlige generalforsamling afholdes senest 1. marts, hvert nye foreningsår (1. januar - 31 december). Generalforsamlingen er åben for alle, men det er kun medlemmer som har stemmeret, og opstillingsret. Du skal have oprettet dit medlemskab, inden afholdelse af generalforsamlingen samme år, for at kunne stemme, eller opstille til bestyrelsen. Et medlemskab er ikke godkendt, før det er registreret som værende betalt.

Du kan se vores vedtægter, samt et referat af den seneste generalforsamling, i menuen til venstre. 

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250