Menu

Sommerscenarie

Hvert år afholder vi et sommerscenarie!

Vores sommerscenarie hænger sammen med vores kampagne, men du kan sagtens deltage selvom du ikke har en fast karakter.

Sommerscenariet strækker sig over 3 dage, og afholdes på et større område end den normale kampagne.

For at få mere info, samt tilmelde dig sommerscenariet, og betale, kan du læse mere herunder.

Info - 2021

For at deltage i sommerscenariet 2021, skal du være fyldt 12 år ved start af scenariet. Er du under 14, skal du have en forældre eller værge til at stå som kontaktperson.

 

Du skal blot udfylde tilmeldingsblanketten, og betale. Du kan sagtens tilmelde dig, og betale senere. Ved betaling efter d. 23. juni, tillægges et gebyr på 100 kr. Ved betaling på dagen, tilægges yderligere et gebyr.

Sommerscenariet 2021 afholdes d. 23. - 25. juni!

Der er rabat på gruppe tilmeldinger, ved grupper på 5 personer, og derover. Hver person i gruppen får 50,- i rabat, uanset om man er medlem eller ej. Ved tilmelding af en gruppe, skal I gøre arrangørerne opmærksom på hvad gruppen hedder, og hvem der er medlem af gruppen, for at kunne gøre brug af grupperabat.

Det er muligt at tilmelde sig og betale på dagen. Vi ser dog helst at man både tilmelder sig og betaler i god tid, så vi har mulighed for at planlægge et fedt scenarie for alle. Husk at det bliver dyrere, jo længere du venter med at betale.

Sommerscenariet afholdes i området omkring Spejderhytten på Petersmindevej, i Skørping. Området vil være delt op i forskellige lejre, alt efter hvilken gruppe man spiller i. Det er muligt at sove både ingame, og offgame. Man skal selv medbringe et telt at sove i! Har du et større ingame telt, bedes du kontakte os, så vi kan tage højde for dit telt i vores opsætning.

Adresse for Sommerscenariet: Petersmindevej 73, Skørping

Karakter

Til sommerscenariet skal du selvfølgelig have en karakter. Det er muligt at spille sin faste karakter, hvis man spiller til vores almindelige kampagner, eller man kan oprette en engangkarakter. Faste spillere må gerne spille en engangskarakter til sommerscenariet, for derefter at vende tilbage til sin almindelige karakter.

Bemærk; hvis man opretter sin engangskarakter i karaktersystemet, skal man selv holde styr på sin almindelige karakters status, så som evner, XP, mana, og lign.!

Faste karakterer vil modtage 3 XP i løbet af scenariet. 1 for hver dag. Når man vågner lørdag morgen, har man modtaget 1 xp, og det samme søndag morgen. Begge disse xp kan bruges til at købe evner, i løbet af scenariet, eller man kan gemme dem. Det sidste modtages, når scenariet er slut.

Engangskarakterer modtager 12 XP til at skabe en karakter for. En engangskarakter kan udelukkende spilles til vores sommerscenarie, og kan ikke bygges videre på, efter spillet. Engangskaraktere modtager ikke ekstra XP i løbet af scenariet.

Det er muligt at oprette sin engangkarakter i karaktersystemet. Noter venligst i notatfeltet, at karakteren er fra Sommerscenariet 2021.

Har du brug for hjælp til at oprette en karakter? Gå ind på vores karakterside, her.

Tilmelding

arrow&v
Mad
Medlemskab 2021

Ved at trykke indsend, giver jeg samtykke til at Rollespilsforeningen A'kastin, må opbevare mine oplysninger indtil endt scenarie

Betaling

Prisen for sommerscenariet ved køb før 23. juni:

500 kr. for ikke-medlemmer.

300 kr. for medlemmer.

Det er også muligt at tilkøbe et medlemsskab ved tilmelding til sommerscenariet.

400 kr. for sommerscenariet + køb af medlemsskab

Husk at der er grupperabat på 50 kr. person, i grupper af 5 personer, eller derover. Kontakt da arrangørerne med gruppens navn, og medlemmer.

Efter den 23. juni. pålægges der et gebyr på 100 kr.

Priserne vil derefter være:

600 kr for ikke medlemmer

500 kr for ikke medlemmer, inklusiv tilkøb af medlemskab.

400 kr for medlemmer

Vælg selv hvordan du vil betale. Husk et skrive en kommentar med dit navn, samt bogstaverne SSc, så din betaling bliver registreret korrekt.

Bank overførsel

Reg. 9349

Konto nummer: 4569802208

Mobilepay

408531

Huskeliste

Hvad skal man så have med til sommerscenariet?

 

Vi har samlet en liste med ting, og gjort den klar til at du kan downloade den, og bruge den som tjekliste. Er der noget du er i tvivl om, så tøv ikke med at kontakte os, enten via vores kontaktside, eller vores mail.

Du kan downloade vores huskeliste, ved at trykke på billedet.

Akastin - Huskeliste
  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250