Menu

HyggeBygge

I løbet af året vil der jævnligt være mulighed for at deltage i arrangementer som vi kalder HyggeBygge. Disse arrangementer er møntet på at styrke fællesskabet, at udveksle ideer, og at udvide sin horisont, både som rollespiller og socialt.

Både unge og gamle er velkomne, og hvis du mangler ideer til din rolle, har lyst til at introducere andre for et fedt brætspil, eller du bare gerne vil snakke med nogle ligesindede, så er HyggeBygge stedet for dig.

HyggeBygge er ofte løbende arrangementer, som af og til bliver tilbudt med kort varsel, men somme tider bliver de planlagt i god tid. Vi anbefaler at du følger med i vores facebookgruppe, for at blive gjort opmærksom på disse arrangementer: Facebook

2022

I Februar afholder vi årets første HyggeBygge, d. 12.-13., hvor der vil være mulighed for overnatning. Arrangementet er gratis for alle medlemmer, og koster 50,- for ikke medlemmer (medlemskab koster 100,-).

Tilmelding påkrævet: HyggeBygge 12. - 13. Februar

I forlængelse af denne HyggeBygge vil der blive afholdt Generalforsamling for foreningen, d. 13. februar. Tilmelding til dette, er ikke påkrævet. 

Du kan læse mere om vores generalforsamling, her.