top of page

Foreningen A'kastin

Liverollespilsforeningen A'kastin blev stiftet som forening onsdag d. 5. december 2007, men har historie længe før det.

Foreningen havde på det tidspunkt eksisteret som en underafdeling af Ungdomshuset i Skørping, siden starten af 2005, og havde allerede en stor tilslutning, ved den stiftende generalforsamling, der blev afholdt i forlængelse af vores traditionelle HyggeBygge, umiddelbart før selve stiftelses datoen.

Den spæde start

A'kastin startede to forskellige steder, helt tilbage i 2002. Som et baghave projekt for en søskendeflok og deres venner, og som en fælles leg på Skørping skole, startet af to kamerater. Disse to "foreninger" samlede sig under Ungdomshuset i løbet af 2003 og 2004, og skabte her det fælles univers: A'kastin.

Her afholdte man de månedlige kampagner bagved Skørping Skole, i det dengang store skovområde, bagved skolens fodboldbane.

I 2006, afholdtes det første Sommerscenarie, med over 150 tilmeldte fra hele landet, samlet på Jamborettepladsen, udenfor Skørping. Det var dengang et af de største juniorscenarier i Danmark.

I 2008 måtte foreningen forlade Skørping Skole, grundet nedfældning af skovområdet, og man søgte herefter ud i Rebild Bakker, hvor vi har ligget siden.

bottom of page