top of page

Guderne

I A'kastin findes der guder. Dette er et faktum i den verden som vi spiller i, ligesåvel som magien er det. Der findes derfor ikke intet-troende i A'kastin, da dette vil være det samme som at benægte at vi trækker vejret. Man kan dog godt finde folk der ikke har tilsluttet sig en tro, men disse er ofte åndetilbedere eller naturtilbedere.

Er du i tvivl om hvilken gud du vil tilbede in-game, kan du se efter race og profession. Det går ofte hånd i hånd.

Nogle guder favorisere en bestemt race. Dette betyder ikke at de kun har den slags tilbedere, men racerne har ofte en bestemt tilknytning til enkelte guder.

Hvis du stadig er i tvivl, så kontakt en arrangør når du tjekker ind før spilstart, eller følg testen nedenfor.

Hvem er guderne?

Guderne i A'kastin er næsten alle blevet ophøjet til guder, af overguden Armandos. Der er næsten ingen i den verden vi spiller i, der kender til ham, da han har slettet alle spor af sig selv, men det er ham som har skabt Kalish, og alle racerne. Han har ingen tilbedere, og folk der ved et tilfælde finder ud af hans eksistens, bliver som regel sindsyge. Ham skal du derfor ikke tænke over. Helt bogstaveligt.

Der findes to andre lignende figurer, kaldet Skriveren og Den vandrende. Disse to har også magten til at ophøje guder, men dem vides der endnu mindre om, end Armandos.

Nu hvor vi har vækket din nysgerrighed, skal vi så ikke finde ud af hvilken guddom du hører til?

Hvad spiller du?

bottom of page