Menu

Guderne

Armandos

Er du stadig dig selv, eller begynder du at betvivle din egen eksistens?

Armandos. Gudernes Gud. Han som gerne vil glemmes. Skaberen af hele Kalish, og alle racerne.

Armandos blev skabt i tidernes morgen, før tid eller noget andet var blevet skabt. Mange lærde og vise har studeret hvordan skabelse af Armandos gik til, men mange er blevet vanvittige da de har fundet ud af en sandhed, som ingen dødelig kan rumme.
Men ifølge legenden blev Armandos skabt ved sammenstødet mellem de to energier, Misrush og Kallean. Misrush var ren ondskab Kallean det modsatte. Armandos blev et produkt af dem begge.

Siden deres død har Armandos været mægtigere end alt andet, og ingen har kunne true ham. Han har skabt Kalish, Ivenoor, Trikk, racerne og ophøjet nogle til guder. Men samtidig har det har Armandos gjort alt, hvad der kan gøres for at blive glemt. Derfor har Armandos ingen præster og kun meget få tilbedere eller næsten ingen. Det kræver stor anderkendelse af Armandos for at blive tilbeder af ham. Men Armandos har et modstykke, Skriveren, de er så forskellige at de aldrig har været i kamp. De interesserer sig ganske enkelt ikke for de samme domæner eller ting. Så man ved ikke hvis kræfter, der er størst.

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250