top of page

Folkene bag

A'kastin er en forening som styres af frivillige krafter, med en arrangørgruppe for hver af vores spil, og en bestyrelse.

Vi har ingen ansatte i foreningen. Alle er frivillige ildsjæle, som bruger af deres fritid til at få foreningen til at køre. Ud over arrangørgrupper og bestyrelsen, har vi også et supportcrew, samt andre privatpersoner som hjælper til.

Læs mere om frivillige i foreningen, her: Frivillige

Som spiller er det rart at vide hvem man skriver med, når man henvender sig via vores mail. Herunder kan du læse mere om arrangørgrupperne og bestyrelsen, og måske få en ide om hvad det er de går og laver.

Live Arrangørgruppen

Når man kommer ud til vores månedlige kampagne, og bliver tjekket ind, er det arrangørgruppen man møder. Nogle gange kan andre frivillige godt træde til, men som udgangspunkt er det disse folk du møder.

Arrangørgruppen står for at få spillet til at flyde, og holder fat i den røde tråde bag kulisserne. De sørger mere eller mindre for alt det praktiske, og så er de helt enormt søde til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller ideer.

Gustav Heshe

Arrangør

Gustav Heshe

Kvinde.png

Arrangør
Selma Carsten Andrup

Kvinde.png

Arrangør Lærling
Benedicte Munk Andersen

Live Arrangørgruppen

Bestyrelsen

I bestyrelsen holdes foreningens interesser til ilden. Her træffes vigtige beslutninger på medlemmernes vegne. Det er også her der diskuteres fremtidige udsigter, samt sammensættes arbejdsgrupper, mål, og økonomi.

Bestyrelsen vælges ind af medlemmerne af Rollespilsforeningen A'kastin, til den årlige generalforsamling. Sidste generalforsamling fandt sted 13. februar 2022. 

Majken_edited_edited.jpg

Formand
Majken Blaess Møgelbjerg

Mand

Næstformand
Jakob Rosendal Pilgaars

Mand

Kassér
Niels Tobias N. Svendsen

Mand

PR Ansvarlig
Gustav Hashe

Mand

Bestyrelsesmedlem
René Martin Simonsen

Mand.png

Suppleant
Thomas Kastrup

Mand

Suppleant
Kenneth Jepsen Larsen

bottom of page