Menu

Dokumenter

Folkene bag

A'kastin er en forening som styres af en arrangørgruppe og en bestyrelse.

Vi har ingen ansatte i foreningen. Alle er frivillige ildsjæle, som bruger af deres fritid til at få foreningen til at køre. Ud over arrangørgruppen og bestyrelsen, har vi også et supportcrew, samt andre privatpersoner som hjælper til.

Læs mere om frivillige i foreningen, her: Frivillige

Som spiller er det rart at vide hvem man skriver med, når man henvender sig via vores mail. Herunder kan du læse mere om arrangørgruppen og bestyrelsen, og måske få en ide om hvad det er de går og laver.

Arrangørgruppen

Når man kommer ud til spillet, og bliver tjekket ind, er det arrangørgruppen man møder. Nogle gange kan andre frivillige godt træde til, men som udgangspunkt er det disse folk du møder.

 

Arrangørgruppen står for at få spillet til at flyde, og holder fat i de røde tråde bag kulisserne. De sørger mere eller mindre for alt det praktiske, og så er de helt enormt søde til at hjælpe, hvis du har spørgsmål eller ideer.

Chris Hansen

Hovedarrangør
Chris Hansen

Kenneth Jepsen Larsen

Arrangør på prøve

Kenneth Jepsen Larsen

Jakob Rosendal Pilgaard

Arrangør
Jakob Rosendal Pilgaard

Gustav Heshe

Arrangør

Gustav Heshe

Bestyrelsen

I bestyrelsen holdes foreningens interesser til ilden. Her træffes vigtige beslutninger på medlemmernes vegn. Det er også her der diskuteres fremtidige udsigter, samt sammensættes arbejdsgrupper, mål, og økonomi.

Bestyrelsen vælges ind af medlemmerne af Rollespilsforeningen A'kastin, til den årlige generalforsamling. Sidste generalforsamling fandt sted 29. maj 2021. 

Majken_edited_edited.jpg

Formand
Majken Blaess Møgelbjerg

Mand

Bestyrelsesmedlem

Dennis Kjærsgaard

Kenneth Jepsen Larsen

Næstformand
Kenneth Jespsen Larsen

Mand

Bestyrelsesmedlem

René Martin Simonsen

Mand

Kasser og Karaktersystem

Niels Tobias N. Svendsen

Mand

Suppleant

Marco Van Lankveld