Menu

Dokumenter

Folkene Bag

A'kastin er en forening som styres af en arrangørgruppe og en bestyrelse.

Vi har ingen ansatte i foreningen. Alle er frivillige ildsjæle, som bruger af deres fritid til at få foreningen til at køre. Ud over arrangørgruppen og bestyrelsen, har vi også et supportcrew, samt andre privatpersoner som hjælper til.

Læs mere om frivillige i foreningen, her: Frivillige

Som spiller er det rart at vide hvem man skriver med, når man henvender sig via vores mail. Herunder kan du læse mere om arrangørgruppen og bestyrelsen, og måske få en ide om hvad de går og laver.

Arrangørgruppen

Når man kommer ud til spillet, og bliver tjekket ind, er det arrangørgruppen man møder. Nogle gange kan andre frivillige godt træde til, men som udgangspunkt er det disse folk du møder. 

Arrangørgruppen står for at få spillet til at flyde, og holder fat i de røde tråde bag kulisserne. De sørger mere eller mindre for alt det praktiske, og så er de helt enormt søde til at hjælpe hvis du har spørgsmål eller ideer.

Hovedarrangør:
Chris Hansen

Arrangør:

Malte Herman

Arrangør:
Jakob Rosendal Pilgaard

Arrangør på prøve:

Kenneth Jepsen Larsen

Arrangør:

Gustav Heshe

Bestyrelsen

I bestyrelsen holdes foreningens interesser til ilden. Her træffes vigtige beslutninger på medlemmernes vegne, og det er også her der diskuteres fremtidige udsigter, og sammensættes arbejdsgrupper, mål, og økonomi.

Bestyrelsen vælges ind af medlemmerne af Rollespilsforeningen A'kastin, til den årlige generalforsamling. Sidste generalforsamling fandt sted 1. Februar 2020. 

Formand:
Marco Van Lankveld

Bestyrelsesmedlem:

Tobias Faber

Bestyrelsesmedlem:

Jakob Rosendal Pilgaard

Næstformand:
Kenneth Jespsen Larsen

Bestyrelsesmedlem:

Sarah Cecillie Knopp

Supleant:

René Martin Simonsen

Kasser og Karaktersystem:

Niels Tobias N. Svendsen

Bestyrelsesmedlem:

Dennis Kjærsgaard

Supleant og Webmaster:

Sune Bloch

Supleant:

Nicolai Nygaard Nielsen

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250