top of page

Ewen

Stormester af Magi, Broderskabets Herrer, Visdommens vogter.

Ewen Uwle var en højelver, som blev udvalgt af ældgamle magter, til at bevogte magien, og skabe en balance mellem højelvere, skovelvere, sortelvere, og dværge.

Som gud, har han fået skikkelse af en ånd. Det skete for at han kunne blive ét med magien, og derved forstå den bedre.

 

Han har 7 stormestre, til at bevogte magien.

Som gud for magi og viden, er det Ewens fornemmeste opgave, at sprede visdommen til alle i hele Kalish, der er modtagelige overfor det.

Skærmbillede 2020-04-22 kl. 00.31.36.png

Magien er overalt i denne verden, men ikke alle kan lære at mærke, eller udnytte den.

Ewens foretrukne våben er magien selv, i form af en stav.

Dogma

"Magi er et stadie over visdom, som kun kan opnås gennem møjsommelige studier. Magiens muligheder er uendelige, og dine eneste begrænsninger er viden om den magi du vil udføre, og dit talent.

Tænk før at du handler, diskuter omstændighederne, og drag ingen forhastede konklusioner. Ugennemtænkte beslutninger, ender ofte med katastrofer og krig. Alle sider af en sag, skal studeres nøje og overvejes grundigt.

Lærdom skal deles. Lær af andre, og lær videre.

 

Vær en del af magien!"

Ewen tilbeder

Forhold

Ewen har klart venner og fjender iblandt de andre guder.

 

Han mener selv, at han ikke føler sig truet af de andre, selvom han er klar over, at Raffael Moordet ikke ligefrem er dum. Ewen har da også taget sine forholdsregler, ved at trække viden om dæmonologi tilbage, for at Raffael Moordets tilhængere ikke bliver for stærke.

 

Ilsherne gør ham bestemt mere nervøs end han giver udtryk for. Han har været i krig mod dem længere end han kan huske, og selvom de gemmer sig i deres huler, er det ikke ens betydende med, at de ikke er igang med at ligge planer for hans undergang.

 

Kelllwans mangel på viden om magi, er grunden til at han handler, som han gør. Dette har gjort Ewens og Kelllwans forhold værre, specielt efter dæmonkrigene. Men Ewen ved, at hvis han indgår en aftale med Kelllwan, vil Kelllwan overholde den.

Ewen og Esselaia har mange gode diskutioner, og han morer sig ofte over hendes, i hans øjne, meget naive holdninger. Han respektere dog både hende, og hendes følgere.

Da Ewen selv har ophøjet Morwen til gud, er han særligt glad for hende. Han forstår at hun ikke er ond af natur, og så et potentiale i at have en gud for døden. Han stoler derfor på at Morwen vil udføre sin pligt som dødsgud, og har intet udestående med hende.

Som en helhed, byder Ewen alle racer velkomne.

Historie

Da magien blev opdaget, blev den vise højelver, Ewen Uwle, udvalgt til at bevogte den. Hans skikkelse blev gjort substansløs, og Ewen tog ikke længere en fast form, men var helt ånd. Magiens ånd.

Ewen blev ophøjet til gud, og med elverne begyndte han at udvikle magien, og dens potentialer. Magien blev skabt for at holde dværgene og sortelverne nede i deres huler, så ingen racer skulle underlægges de af andre, men den skulle ikke kun være et våben. Ewen vidste, at med magiens skabelse, ville det åbne for helt nye muligheder, ikke kun for elverne, men for alle racer. Selv dværgene.

 

For at beskytte magiens grundelementer, måtte Ewen have nogen til at hjælpe sig. Derfor ophøjede han 7 af sine ypperstepræster, til at være stormestre for magien. De skulle lede magiens elite, og senere blev de et modstykke til Ilsherne.

Ewen forstår at magien har mange aspekter, og derfor forholder han sig neutralt til langt de fleste beslutninger, og prøver at se på alle vinkler af en sag. Han giver sjælendt direkte ordre, men vejleder ofte sine præster, ved at lade dem diskutere mulighederne. Der er derfor også en tradition iblandt Ewens præster, om at have Ewens symbol fremme i en diskussion, så han kan lytte med. Dog ved hans præster også, at hans vejledning og råd, ikke altid er så ligetil, fordi han vender og drejer så mange aspekter af en sag som muligt, og da han har alverdens tid til sin rådighed, kan det let trække ud.


Ewens tilbedere kan have mange forkellige livssyn, fordi de er så mange forskellige typer af individer, og det synes han kun er spændende. Troldmænd og præster, lærde og alkymister, allesammen fra så utroligt mange forskellige steder af verden, og med hver deres erfaringer. Med al den viden, kan man kun håbe at de for nogle vidunderlige samtaler, om livet, og magien.

bottom of page