Aktiv Ferie

I samarbejde med Rebild- og Mariagerfjord Kommune, tilbyder A'kastin et tre dages forløb med rollespil i sommerferien, for børn i 2.-6. klasse.

Uanset om du før har spillet rollespil eller ej, så er her muligheden for at spille henover flere dage, med erfarne spillere til at guide dig. Har man hverken kostume eller våben, udlåner vi begge dele gratis, til dette arrangement.

Er du for gammel til at deltage, men er frisk på at hjælpe til?

Som frivillig er du med til at skabe en fed oplevelse for en række yngre spillere, og samtidigt være en del af det sociale fællesskab, bag kulisserne.

Kopi af DSC01112.JPG
Faktions ledere

2022

Tilmeldingen sker via Aktiv Feries hjemmeside, på listen under "R".

Året Aktiv Ferie afholdes d. 1-3 august 2022 (mandag-onsdag), fra 11-16.

A’kastins aktiv ferie arrangement går ud på, at børnene begiver sig ind i en magisk verden, fuld af monstre, magi, og mystik. 

Her vil de frivillige aktører udfordre deltagernes fantasi, hvor de vil få mulighed for at kæmpe, fortælle historier, og blive indlemmet i uhygge og mystik, med de smukke omgivelser af Rebild Bakker, som kulisse.

Deltagerne vil blive inddelt i mindre grupper af andre børn, som de skal følges med i alle 3 dage. Her skal børnene kæmpe sammen mod en fælles fjende, møde fremmede skabninger, løse gåder og forskellige opgaver, som skovens væsner stiller dem. Og sidst men ikke mindst; redde verden mod de monstre og den ondskab, som truer landet og dets indbyggere.

Baggrunds historie:
Igennem de seneste år har landet A’kastin afholdt en turnering for at undgå krig og ødelæggelse. Forskellige faktioner kan kæmpe og dyste i turnering, frem for at vise hvem der er de bedste på slagmarken. Dette har fungeret rigtig godt, dog findes der folk som ser dette som en mulighed for at kunne skabe kaos, og ødelæggelse. Turneringslederen i A’kastin har nu længe siddet bekymret i sin tronsal, og frygtet for hvad der kan ske i år. Det hjælper heller ikke på bekymringen, at en mærkelig sten lige er dukket op. En flot, smaragdgrøn sten er kommet ned fra selveste himlen. Dog ved ingen hvor præcist den kommer fra, eller hvorfor den gør folk så mærkelige og syge…

Praktisk:
Faktionernes kamp er et 3 dages scenarie, hvor deltagerne møder ind kl. 11:00 hver dag. Mødestedet er parkeringspladsen foran Rebild porten
Dagen starter med at deltagerne får udleveret våben og kostume, og eventuelt sminke (Hvis man selv ejer våben og kostume må man gerne tage dem med).
Kl 13:00 vil der blive spist madpakker og holdt en pause.
Kl 16:00 vil dagens arrangement være slut.

Gode ting at huske:
Tøj til vejret
Drikkedunk
Madpakke
Godt humør

Kopi af DSC00967.JPG
Kopi af DSC00890 (2).JPG

Sponsorer

Årets Aktiv Ferie er sponsoreret af

DUF