top of page

Vampyr

Er du klar, til et episk spil, med nattens væsner?

Vi spiller den 8 april. 
Dørerne åbner kl. 11, og lukker kl. 18
Selve spillet starter kl. 12, og slutter kl. 17.


Spillet forgår på Østerskov efterskole (Kirketoften 4, 9500 Hobro)


Aldersgrænse: 16+

Pris medlemmer: Gratis

Pris ikke-medlemmer: 20,- (Bliv medlem for kun 100,-)

Udover dette, søger vi 7 klan lederer (en for hver klan), samt 1 sheriff.

Kontakt Dennis Kjærsgaard, via vores Discord server eller hans facebook profil, hvis man har lyst til dette.

Ansøgningsfristen er til d. 8 marts.

Tilmelding

arrow&v

Tak for din tilmelding. Vi ses!

Læs mere om hvad dine oplysniger skal bruges til, i dokumentet "Personoplysninger", som kan findes til download nederst på alle sider under fanen "Foreningen"

Download

Her kan do downloade regler, karakterark, ordbog, og info til nye spillere.

Baggrund

Velkommen børn af natten, velkommen til en ny begyndelse.

Stemmer i mørket har kaldt de ældst generationer til sig, fået dem til at forsvinde som stjerner for solen. Uden deres lederskab er de organisationer, regler og institutioner de skabet, der har holdt vampyrer kørerne igennem årtusinder, er begyndt at falde sammen.

 

Nu er tiden inde for de nyeste generationer af vampyrer til tage magt, og leder nattens samfund ind i det nye årtusinde. Som det friske blod af Camerilla er det jeres opgave at genopbygge det som er begyndt at smuldre. Opbyg deres magtbase, sikre ressourcer og alliancer og BRYD IKKE MASKERADEN.

 

Der er fjender ved porten. Lade det være jæger fra kirken, hvis mission er at uskadeliggøre børnene af Kain og Lilith. Deres jagt fører gennem natten på udkig efter spor af de uforsigtige vampyrer, der ikke kan overholde maskeraden.

Eller de monstrøse varulve, de urgamle fjender af vampyrer. Deres had og blodrus kender ingen grænser.

De dødelige som nu kan udnytte den manglende tilstedeværelse af nattens herskerne. Det kan være de kriminelle eller magtfuld som ser nye muligheder, selv om der ikke er meget forskel mellem de to.

Kopi af 33081262_10215388270156369_20658

Oh unge Camerillaer I må ikke forglemme farerne fra jeres egne rækker, om det er andre som jer, i Camerilla, der søger magt og hæder. Eller fra de oprørske Anarchs, i den evige kamp mod overmagten. Eller de satanisk Sabbat, altid søgende efter nye niveauer af fordærv.

 

Men som I alle ved, gemme nattens mørke mange andre farlig.

Nu er tiden inde til at I træder frem på scenen og beviser deres hverv. Men hvem er I? Hvor kommer I fra?

Er Brujah jeres klan, en klan berømt eller berygtet for deres stærke holdninger og et temperament der følges af. Eller er det Gangrel, klanen der siges at være tættest på uhyret fra det indre. Måske er det Malkavian, der bærer på et meget forstyrret sind. Det kan være at Nosferatu klanen, dem der forbandet til at lide med uhyres udseende, at i høre hjemme. Toreador klan, deres lidenskab til kunst og skønhed giver liv til ulivet. Det skulle vel aldrig være Tremere, blodmagende der er jeres klan. Til sidst men ikke mindst er der Ventrue, de fremstående og selv udnævnt leder af vampyrerne.

Der er selvfølgelig også de forstærket dødelig, Ghouls, hvis tørst for blod er kun rettet mod deres herres blod.

Uanset hvem I er, natten er jeres.

 

bottom of page