top of page

Ingame      Historie      Geografi      Guderne     Racerne      Andre Væsner

Racerne

Dværge og Halvlange

Dværgene stammer fra Livet Ende - et rige hvor bjerge og frost hersker. Dværgene lever dybt inde i bjergene, beskyttet af deres store fæstninger. De er specialister i at udøve deres håndværk, lige fra smedning til ølbrygning. Dværge respekterer ikke magi, men bruger i stedet runernes kraft eller Kelllwans velsignelser. Da grænserne til Livets Ende er lukket, eksisterer der ikke mange dværge i de andre riger udover dværgene fra Hammerens Krak, der har et stort Antikvariat i Nordlands Bjerge mod Permersland.

Dværgene fra Hammerens krak er lærde og håndværkere. De opfinder, bygger og smeder med alt, de kan få deres hænder på. De kan komme fra Livets Ende eller Antikvariatet i Nordland.

På intet andet tidspunkt skal du passe på dine knæskaller, end når du møder en dværg fra Øksens Krak. De er opvokset med at hamre Sortelvere i de uendelige kampe, der finder sted i dybet under Livets Ende. Kamp, disciplin og vildskab flyder i disse dværgeårer.

Halvlange stammer oprindeligt fra Livets Ende, men nu om dage kan de findes overalt i Kalish. Der er ingen, end ikke de halvlange selv, som er helt sikre på, hvornår eller hvordan de opstod. 

En halvlang er et lille, muntert væsen, som meget sjældent bliver sur eller vred. Hvis man opsøger dem, kan man næsten altid være sikker på at møde en venlig person, som hellere ville byde dig på et krus øl og en god historie end et slagsmål. Som halvlang kan du få selv den kedeligste samtale til at blomstre, og berige dine lommer.

bottom of page