Menu

Menu

Racerne

Sortelvere

Generelt

Under et sammenstød mellem flere af de store guder, opsøgte elverkvinde Daikia, manifestationen af ondskab, Misrush, i sin søgen efter magt af samme styrke som guderne.

Daikia og Misrush nedskrev i Misrush’s sorte blod på Daikias hud den bindende kontrakt. Denne kontrakt blev nedskrevet så udførligt og sirligt, at den dækkede hele Daikias krop, og gjorde hendes hud sort i Misrush’s blod.

Gennem visning af denne nyfundne magt, begyndte flere elvere at følge Daikia. Disse tilbedere fik, som Daikia, sort hud.

Som en del af kontrakten med Misrush, skulle disse overvældende kræfter videregives til den næste generation, hvilket resulterede i syv børn, som Daikia fik sammen med Misrush. Disse børn kaldes for Ilshere, hvoraf den ældste, Ishtar, også kaldet den hvide Ilsher, er den eneste datter.

Efter gudekrigen døde Daikia, og Ilsherne overtog styringen, hvilket resulterede i en stram hierarkisk orden. Denne orden består af syv huse, der er rangeret efter alderen på Ilsheren der leder det. Dette betyder, at det højest rangerende hus, det hvide hus, der er ledet af Ishtar, er set som det stærkeste og vigtigste. 

På grund af Daikias store magt og styrke, har kvinder altid rangeret højere end mænd i alle disse syv huse, hvoraf alle disse huse er underlagt én dronning.

Sortelverne foretrækker et liv under jorden, grundet den øgede sikkerhed, samt mulighed for overblik over menneskeverdenens dramaer. Men i disse mørke og luksuriøse haller er de i en evig krig mod dværgene, grundet deres manglede tillid og kulturforståelse til hinanden.

Kostume krav

Som sortelver skal du bruge lange sorte ører og males helt sort på alle synlige kropsdele. Sortelver bærer udstyr alt efter, hvilket hus de er en del af. Deres udstyr vil for det meste være sort med detaljer i det givne hus’ farve.

Da en sortelver er malet sort og bærer sort tøj, er det vigtigt at der medbringes en vandflaske , så det altid er muligt at få noget at drikke, selv ude i skoven. man kan få noget at drikke selv når man er ude i skoven.

Tro og Kultur

Sortelvernes kultur er bygget op omkring de forskellige huse. De har dog en dronning, som repræsenterer dem i alle politiske situationer. Dronningen kommer ofte fra det hvide hus.

Sortelverne tror på Ilsherne, men der nogle få, som stadig tilbeder Daikia. Disse er dog meget få, da Daikia anses for at være blevet en ærkedæmon. Sortelvere er derfor meget mistroiske overfor folk, som tilbeder den gamle gudinde.
 

Hvid hus

Det hvide hus består primært af kvinder. Præstinder inden for det hvide hus har den største autoritet, som de selv mener er på niveau, hvis ikke højere, end deres dronning. Sortelvere fra det hvide hus bliver trænet i fysisk kamp, samt magi. Dette hus repræsentere ilsheren Ishtar, og af denne grund forventes de altid at være eliten blandt eliten.

Blå Hus

Det blå hus består af alle magikastere blandt sortelverne, med undtagelse af nekromantikere. De har nogle få præste, men troldmænd, shamaner og druider er dog mest populære. I blå hus er viden magt, uanset hvor lille. Dueller i dette hus er baseret på paratviden og glemte tekster i stedet for med sværd eller magi. Dette er dog kun mod hinanden, for når et medlem af blå hus drager i krig vil himlen fyldes med ild og jorden vil skælve.

Dette hus repræsentere ilsheren Sefyr, og derfor vil alle medlemmer af dette hus, som ikke kan kaste magi på deres 100-års dag blive henrettet.

Lilla Hus

Det lilla hus består af de bedste generaller og strateger findes i dette hus. Disse sortelvere er kendt for at vinde kampe, som de fleste mener aldrig vil kunne vindes. Det mest populære spil blandt lilla hus er krigspil, hvor små figurer repræsenterer krigere. I krig lytter selv det hvide hus til forslag fra det lilla hus. Dette hus repræsentere ilsheren Marcel, og for at ærer ham skal alle sortelvere af dette hus kunne vinde et krigsspil, hvor de har en tiendedel af de ressourcer deres modstandere har, eller blive forvist til det grå hus.

Rød Hus

Det røde hus består af krigere. De pryder sig på, hvor effektivt de fungere i krig og kaos. Sortelvernes elite indsatsstyrker består af medlemmer fra det røde hus og er kendt som Den Røde Garde, og blod følger dem hvor end de går. Dette hus repræsentere ilsheren Ira, og alle medlemmer skal kunne dræbe to orkere uden at bruge våben, inden de er fyldt 50 år, ellers vil de blive forvist til det grå hus.

Grøn Hus

Det grønne hus har alle alkymister og snigmordere blandt sortelverne. De er kendt for ikke at måtte vise deres ansigter, og de bærer derfor altid maske i en eller anden form. Det siges, at de bærer disse masker, fordi deres hud er skællet som en reptils. Viser de deres ansigt vil de blive forvist fra grøn hus. Gennemsnitsalderen i grøn hus er ikke særlig høj, da snigmord er den bedste måde at få mere magt på. Grøn hus repræsentere ilsheren Tanis, og derfor skal alle medlemmer af dette hus kunne brygge en gift stærk nok til at dræbe en dværg, inden de bliver 50 år, ellers vil de blive forvist til det grå hus.

Sort Hus

Sortelvere i det sorte hus er ikke særligt populære i sortelver samfundet. Dette er fordi de som ofte er vansirede og hæslige, da de bruger deres krop til at styrke necromantiske ritualer eller tilbede døden på en anden måde. Dette hus repræsenterer ilsheren Mordecai, og derfor ses døden som en belønning i dette hus.

Grå Hus

Dette hus indeholder alle halvracer og folk, som konverterer til at tro på ilsherne. Det er derfor det laveste hus. Det er teoretisk set muligt at blive ophøjet fra grå hus til et andet hus, så længe der gøres nok, men dette er aldrig sket for en person, som ikke er fuldblods sortelver. Det grå hus repræsenterer ilsheren Tanatos, denne ilsher er hadet af alle andre ilshere, da han ikke blev født af Daikia.