top of page

Ingame      Historie      Geografi      Guderne     Racerne      Andre Væsner

Racerne

Grønhuder

Generelt

Grønhuder er som regel ikke de klogeste væsner, men deres styrke og snedighed er ofte nok til at overraske selv den stærkeste kriger. Grønhuder lever for det meste i et stammesamfund, hvor goblinerne er de laveste i hierarkiet. Over dem er orkere og trolde, på samme niveau, men øverst i hierarkiet er Blodorkerne. Ikke grundet deres strategiske kunnen, men ud fra deres størrelse, styrke, og brutale kampteknikker.

Kostume krav

Alle grønhuder skal være malet. Dette er ofte en kombination af grøn/sort/brun maling, for at spilleren har et mørkegrønt ansigt. Hvis man vil kan man dog også bruge en maske, men man skal huske at male alle synlige steder.
Grønhuder bærer meget sjældent metal rustning og når de gør så ligner det noget som de har samlet fra forskellige steder. Læder rustning ligner også noget som er sat sammen fra forskellige dyr. 

Ork i Akastin

Historie

Grønhuderne har ikke meget historie, grundet de ikke har haft tradition for, eller været gode til at fortælle den videre gennem tidens løb.

Det menes, på trods af dette, at de fleste grønhuder kommer fra De Uendelige Sletter, hvor der stadig til denne dag findes mange ork nomadestammer.​

Varianter

Goblin

Gobliner er små og snedige. De er hurtige og stjæler gerne, uden at stille moralske spørgsmål hertil. Gobliner bliver, når kampmoralen løftes af en blodork, til mægtige krigere, men er ellers ikke den store farer. 

Man mener, at gobliner er lavet fra en speciel type mos, som vokser i Kalishs bakker. De er nogle af de eneste grønhuder, som kan snakke menneskesprog.

Gobliner i Akastin

Ork

Orkere er stærke krigere og har utrolige muskler. De kan snakke en smule menneskesprog, men det kan være udfordrende at forstå.

Nogle orker bruger lang tid på at lærer at tale dette sprog, men vil normalt fokusere mere på at blive de bedste krigere. De har en kampstil kendt som bersærkergang, som er gået tabt i tidens løb.

Nogen mener, at orkere er lavet fra svampe.

Blodorkere i Akastin

Blodork

Blodorkerne er farlige væsner. De er de stærkeste blandt orkerne og har klart mest intelligens. På trods af deres intelligens kan de ikke snakke menneskesprog, og bruger derfor ofte goblinerne til at oversætte for sig. Det siges, at de opstod ved at almindelige orkere drak dæmon blod. En påstand som bestemt ikke betvivles, når man ser deres barske og stærke ydre, og så er de nogen af de eneste orkere, som er blevet set kaste troldmandsmagi. 

Trold

Trolden er den største grønhud, men også den dummeste. Trolden er så stærk, at den kan nedbryde porte ene mand, men så uintelligent at den ikke kan snakke menneskesprog og kan blive snydt at selv den mindste gobelin. På grund dette følger trolden ofte ordre fra blodorkerne.

Kultur

Grønhudernes kultur bygger på at vise styrke. Styrke er, hvad der giver magt blandt grønhuderne, og derfor bygger hele deres kultur på dette og de anerkender ikke en leder med mindre det er den stærkeste blandt dem. For at kunne træne til, muligvis at blive den næste leder, tager grønhuderne ofte i krig for at blive bedre til at slår.

 

Tro

De fleste grønhuder tror på Orlek, men der er også mange grønhuder, der tror på ånder. De fleste grønhuder ser det ikke et problem at de tror på forskellige ting, og selv deres præster lader ofte shamaner snakke. Dette skyldes, at Orlek er gud for alle ånderne, og at shamanerne ofte bliver betragtet som præste for disse ånder.
Der er dog stor debat om, hvem der er stærkest mellem shamaner og præste, og denne debat løses som regel med vold.

bottom of page