Menu

Racerne

Grønhuder

Grønhuderne findes i næsten hele Kalish, men er mest udbredt i de uendelig sletter, hvorfra de stammer.

 

 

Orker er en gåde for de fleste mennesker. Det ene øjeblik kan de virke som harmløse væsner, og det næste kan de gå amok og vil tæske dig med dine egne arme.
Ingen ved med sikkerhed hvordan orkerne blev til, eller hvordan de fødes. Nogle orker mener, de faldt ned fra himlen, da der var en stor kamp i gang. Nogle akademikere mener at orkerne er en form for svampeorganismer, der er vokset op af dyngerne af restaffald, som grønhudsgrupperne efterlader.

En enlig grønhud bliver set som let bytte af de andre racer, og derfor færdes de sjældent alene. Grønhuder lever for én ting, hvilket er kamp og jagt. De søger altid at jage den største trussel inden for deres leveområde. Det er ikke unormalt, at en grønhud “BOSS” bliver skiftet ud. Grønhuderne viser aldrig frygt - det vil sige, ikke med vilje. Deres primitive levemåde gør dem brutale, og man skal tænke sig godt om, inden man lægger sig ud med dem. For dem er jagten ALT!.

Goblinen er den mindste grønhud. De holder sammen i tykt og tyndt og ved, hvad der skal til for at overleve, for mange hjerner gør dig klog. Derfor er det oftest goblinerne, der tænker for grønhuderne; men det er stadig bossen, som bestemmer.

Orken er ond, grim, stærk og snotdum. Orken lever for at slås og for at tage livet af alt, der ikke er med i grønhudstammen.

Blodorken bliver ikke skabt som de andre grønhuder. Denne form for ork nærmer sig grænsen til det monstrøse. De er større og mere brutale end normale orker, og er resultatet af Hrothgars korruption af orkerne under dæmonernes hærgen.
De første blodorker blev til under dæmonkrigene i landet A’kastin, da verden flød med dæmoner og orkerne ikke havde andet føde end dæmonsteg, og ikke havde andet vand end blodet fra dem. Dette gjorde, at de efterhånden udviklede sig til større og mere aggressive orker; blodorker. Blodorkerne er fjendtlige og aggressive, og stort set umulige at nedkæmpe ene mand.

Krigsleder​: Når en goblin ser en blodork vil goblinens kampgejst blive forøget. Gobliner som kan se en blodork vil få 1 LP og + 1 NK. LP’et er det første der mistes i kamp og kan ikke genvindes før næste slag.
Vigtigt!​ En goblin kan kun få denne effekt af en blodork. Hvis ork hæren har 3 blodorker vil goblinerne i hæren kun modtage 1 ekstra LP og ikke 3.

Trolden er alle grønhudernes hemmelige våben. Disse kæmper er utrolig dovne og dumme. I kamp vågner de dog, og trolden er en brutal og nådesløs, der knuser alt på sin vej. Ingen døre eller porte kan holde den tilbage, og trolden kan alene kæmpe sig igennem disse.