Menu

Racerne

Elverne

Højelverne lever i skovriget Mek. Efter Dæmonkrigen skabte de Kalishs største Akademi for magi i hovedstaden Advan.
Elverne fødes fra træernes skyggeside eller dybets mørke, når Måne og Sol mødes i foråret. Det er altid en stor begivenhed, når en elver skabes. De synges med langvarige, magiske remser ud af et gammelt træ i de magiske skove omkring Mek; af den grund sætter de stor pris på deres liv og føler sig hævet over Kalishes dødelige racer.

De magiske omstændigheder for deres skabelse medfører, at deres antal er begrænset; og nu endnu mere efter Dæmonkrigen, hvor de fleste af elverne døde under forsøget på at beskytte de underlegne racer.

Hvis en Højelver kan kaste magi tæller hun/han som at have +2 Maksimal mana. Hvis en højelver ikke kan kaste magi tæller han/hun som at have 2 mana der genvindes hver time.

Højelverne er beskytterne af Advan og magi. De kan stadig finde barmhjertighed overfor de underlegne racer. De bruger de livsskabende energier i Kalish til at være til stede, observere og for at hindre fremtidens Dæmonkrige.

I skovene omkring Advan og ud til Meks grænser lever Skovelverne. De mindes altid de faldne fra Dæmonkrigen, og lever efter at skyde først og spørge bagefter, når det handler om at beskytte Mek. Det rygtes, at Skovelverne kan se de hvileløse ånder og kan bringe dem til hvile i træerne.

Elverne var de første tænkende væsner, i den fysiske verden. Den første elver trådte ud af skyggen at det øverste træ, på toppen af deres hellige bjerg, Azken Kanpe. Hun kaldte sig selv, og de andre elvere, som kom frem fra træerne på bjerget, for højelvere, og dermed er højelverne den ældste af alle racerne i Kalish.

Længere nede, i skoven rundt om bjerget, dukkede andre elvere også frem fra skovens træer, og disse kaldte sig skovelvere. 

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250