top of page

Ingame      Historie      Geografi      Guderne     Racerne      Andre Væsner

Racerne

Mennesker

Menneskeracen i A'kastin er meget ung, og lever sjælendt til over 80 år. Til gengæld lever de over store dele af Kalish, og har spredt sig med en sådan hast, at de ældre racer har haft svært ved at følge med.

Mennesker stammer fra tre forskellige egne af Kalish: Nordland, Permersland, og Sydland. Disse tre lande er en del af Kejseriget, Imperiet, styret af kejseren Erik Fjendebane. A'kastin har før hørt til under Imperiet, men har på nuværende tidspunkt hverken konge eller kejser, men er styret af Kelllwans ypperstepræst i Marcusstadt.

Mennesker tilbeder som regel dværgeguden Kelllwan, og det er derfor ofte et menneske som er leder af Marcusstadt. Mennesker tilbeder dog også forskellige andre guder.

Nordlændinge kan deles i to. De som bor i hovedlandet, og de som kommer fra Gletscheren. I hovedlandet bor de under stor disciplin fra Kejseren og hans veltrænede legionærhær, og ved Gletscheren lever de som robuste øksesvingende Nordlinge.

Handelskompagniet ligger i Sydland. Her lever mennesker pompøst under stor velstand. Sydlands ressourcerige områder har medført, at selv den fattigste tigger, altid kan finde klingende mønt.

Permersland har, siden Dæmonkrigen, haft konstant borgerkrig, med få fredspauser. De ligger som en kile midt imellem Nordland og Sydland, og mennesker i Permersland er derfor hårdføre og kampvante, grundet krigene. De lever splittet mellem hertugdømmerne, eller lever som lejesvende.

bottom of page