top of page

Ingame      Historie      Geografi      Guderne     Racerne      Andre Væsner

Landene

Nordland

Den nordligste del af Kalish.

Her ligger Imperiets hovedstad, Salezstand, og Kejser Erik Fjendebane II hersker herfra. 

Længst mod nord ligger Den Nordlige Gletsjer. Her bor nogle af Kalish mest robuste mennesker

Nordland

Historie

Imperiet blev skabt af den tidligere Kejser Michael Fjendebane, som valgte at invadere Sydland og Permersland. Denne handling skete på baggrund af manglende ressourcer og en konflikt vedrørende handel med sortelvere. Kampene, som invasionen medførte, var blodige og varede ved i godt 20 år.

 

Mange uskyldige blev slagtede, hvilket fører til at der stadig findes modstandsgrupper mod imperiet. Disse er dog få og er Kejserens agenter er dedicrede til at bringe terroristerne ned. Under Kejser Michael Fjendebane blev Sydland og Permersland genopbygget. Med hjælp fra Imperiet forbedrede Permersland deres produktion, som mest havde bestået af korn og kvæg. Men den øgede produktion kom med en pris og Kejser Michael Fjendebane indsatte en hertug i hvert land. Hertug Traffel Permer hersker over Permersland. Kejseren valgte Traffel Permer på grund af hans familie, som siges at være de første til at bebo Permersland. Dette sørgede for at oprørene i Permersland meget hurtigt faldt til ro, selvom nogle få endnu ikke har glemt Kejser Michaels grusomheder.

 

I Sydland blev Hertug Salem Salez indsat. Sydland var kendt som Kalish’ smeltegryde, da det var her alle racer mødtes og handlede, men med indsættelsen af Imperiet og deres meget stramme regler for andre racer er Sydland falmet. Det før farverige og muntre land, er nu blevet en tyst og bange stat, som er blevet em udpost for Imperiets tropper. Sydland er stadig kendt som et land af handel, men den mindre lovlige del af handelen er flyttet til Salezstand, som er Imperiet hovedstad. Alle rige handelsmænd befinder sig i Salezstand minimum en gang om året.

 

Imperiet blev dog kastet ud i en turbulent tid, da Kejser Michael Fjendebane døde under mystiske omstændigheder. Efter næsten tre års intern magtkamp kom Kejser Erik Fjendebane II til magten og blev kronet af Kelllwans Messias.

bottom of page