top of page

Ingame      Historie      Geografi      Guderne     Racerne      Andre Væsner

Landene

Livets Ende

Dette rige, som er lukket af for alle uvedkommende, er Regeret af dværgene med en jernnæve.

Der er meget mystik, som omgiver Livets Ende og mange sagn fortæller hvordan landet har fået sit navn. Nogle mener at Livets Ende for lang tid siden, var hjemsted for en uindtagelig fæstning, der bar samme navn. Tusindevis af hærre siges at have ladet livet i forsøg på at indtage fæstningen.

 

Ifølge sagnet spredte navnet sig senere til at omfatte hele regionen. Andre mener at det er fordi at Livets kilde befinder sig et sted i bjergene og bevogtes af en ældgammel druide orden, det siges nemlig at for helbrede kilden, blev den flyttet fra dens originale hjemsted i en skjult sfære.

Livets Ende

Der er også de som mener at landet har fået sit navn på grund de golde og ufremkommelige bjerge, hvor intet kan overleve.

Historie

Dværgenes stærke porte medførte at dæmonernes hærgen gennem Kalish ikke har påvirket Livets ende direkte. Dværgene i disse nådesløse bjerge har dog haft andre problemer. Da dværgene gik i skjul i bjergene begyndte de at grave. På grund af deres grådighed kom de til at åbne nogle gamle tunneler, som nu var fyldt med sortelvere. Dette udløste en voldelig og blodig krig som stadig raser. Dværge og sortelvere kæmper fra tunnel til tunnel, hvor dværgenes holdbarhed og vildskab går tå til tå med sortelvernes elegance og magi.


Dværgene ledes af deres Than Sigfred Wa og de to store krak, Øksens krak og Hammerens krak. Øksens krak er kendt for deres elite krigere og deres styrke siges at være uden sidestykke. Øksens krak har deres egen specielle kamp stil, hvor bersærkernes rus kombineres med militær disciplin, hvilket skaber et dødeligt våben. Øksens krak ledes af Krakleder Thorbjørn Knogleknuser og hører hjemme i Al- Green krakket.


Hammerens krak er kendt for sine evner med metal. De bedste smede kommer fra Hammerens krak og havde det ikke været for smedende i Hammerens krak, mener mange at Salezstand ville være faldet under den store dæmonkrig. Hammerens krak ledes af Krakleder Tjel Krezz og hører hjemme i Krezz krakket.

På grund af krigen mellem sortelverne og dværge har Than Sigfred Wa erklæret alle at alle dværge, der forlader livets ende uden godkendelse fra ham personligt, er landsforviste. Than Sigfred Wa indførte også loven om at alle dværge der fødes uden for livets ende også er landsforvist. Derfor ser man ikke mange dværge i Kalish.

Sortelverne i Livets ende er blot en fraktion af den samlede styrke i hele Kalish, der hviler i undergrunden. Havde det ikke været for de snævre forhold var dværgene for længst blevet elimineret. Ikke desto mindre findes en af de største koncentrationer af det hvide hus i livets ende, hvilket medfører at i det seneste årti lader det til at Sortelverne har overhånden.

bottom of page