Menu

Til forældrene

Tillykke, dit barn har fået en sund og lærerig interesse!

Da vi er en gruppe af frivillige folk, og ikke en flok uddannede pædagoger, forventer vi at det er dig som forælder, der har ansvaret for dit barn. Vi forventer at du har sat dig ind i, hvad det er dit barn er en del af. Læs reglerne sammen med dit barn, og sørg for at de ved hvad de går ind til.

Når du aflevere dit barn er det derfor Dit ansvar, at dit barn har sat sig ind i reglerne, har udfyldt eller opdateret deres karakterark, er klædt ordentligt på, kan finde ud af at spise og drikke i løbet af dagen, har styr på betalingen, har våben som ikke er til skade for andre, og for at dit barn kan komme til og fra spilstedet.

Er dit barn under 10 år, kan du ansøge om en dispensation ned til 8 år.

Barnet skal da være ifølge med en voksen.

Du kan ansøge her.

Vi forventer at du er til at få fat i, hvis der skulle ske dit barn noget. Sørg for at der er batteri på dit barns mobil telefon, eller at barnet er udstyret med dit telefon nr.

Vi håber at du som forælder vil engagere dig i dit barns interesse. Vi har også plads til dig, hvadenten du har lyst til at stå i baggrunden, vil være frivillig, eller ligefrem selv har lyst til at klæde dig ud, og være en del af spillet. Bare husk at læse op på reglerne.

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250

Rollepil stimulere både indlæring, sociale forhold, og kendskabet tl en selv