Information / For nye spillere

For nye spillere

Dispensation og Aldersgrænse


Det er pr. 1. januar 2008 et krav, at man er 12 år for at kunne deltage til A'kastins liverollespil. Hvis du før har deltaget, og du er under 12 år, er det beklageligt, men vi har følt det nødvendigt, for at hæve niveauet på spillet og for at indføre krav på f.eks. udklædning og regler. Man SKAL derfor have læst det almindelige regelsæt, før man må deltage til A'kastins liverollespil, og man SKAL spille en almindelige rolle med et kostume, der kan leve op til kravene (læs mere om dette længere nede).
Hvis man er under 12 år og man stadigvæk ønsker at deltage, skal man sammen med sine forældre eller værge (over 18 år) udfylde en dispensations ansøgning. Dispensations ansøgningen skal medbringes til den første gang man deltager til rollespillet, og den bliver derefter opbevaret af arrangørerne. På ansøgningen underskriver man, at man sammen med sine forældre eller sin værge har læst og forstået nogle dokumenter, så vi undgår at helt unge spillere møder op uforberedt.
Du kan hente og udskrive dispensationsansøgningen HER (i pdf-format til Adobe Acrobat Reader).

Regler

For at du må deltage til vores rollespil skal du have læst og forstået den nyeste version af vores almindelige regelsæt. Denne finder du på vores regelside.
Reglerne er til for at bestemme hvordan rollespillet fungerer. Hvis der ikke var regler for liv og evner, ville det være svært at give folk overnaturlige kræfter, som vi i A'kastins univers finder helt normalt, da troen på guder, ånder, magi og unaturlige væsner er helt normal.
Når du har læst og forstået reglerne er du et skridt nærmere på at være klar til at spille rollespil. Du kan finde vores regler Her.
 

Våben og kostumer

Vi foreslår også at man kikker på Våben, Kostumer og Sikkerhed -siden, da man her kan finde inspiration og vejledninger til disse.