Menu

Covid-19

Liverollespil er en hobby med potentiel nærkontakt, derfor skal vi i denne tid være ekstra opmærksomme, og passe rigtig godt på hinanden.

Mundbind

Pr. august 2020, har vi indført krav om mundbind, ved deltagelse til vores månedlige kampagne. Det gør vi for at beskytte os selv og hinanden.

Mundbindet må gerne være hjemmesyet, og ingame, men vi understreger at CE mærkede mundbind beskytter bedst.

Sundhedsstyrelsen anbefaler at man som almindelig borger bruger CE Type I, da de giver tilstrækkeligt med beskyttelse i det offentlige rum. CE Type II og Type IIR bør være forbeholdt sundhedsvæsnet. Læs sundhedsstyrelsens anbefalinger om mundbind, her.

Har man ikke selv maske, har foreningen masker man kan få ved indtjek. Vi ser dog helst at man selv medbringer egen maske.

Handsker

Vi anbefaler at alle spillere, så vidt muligt, bære handsker under spillet. 

Håndsprit

Der vil være håndsprit tilgængeligt i kroen. Vi anbefaler at man bære handsker, og selv medbringer egen håndsprit. 

Kroen

På grund af smitterisiko, vil kroen kun servere vand og saft. Ingen mad, desværre. Du er naturligvis velkommen til at medbringe en madpakke, og nyde den ved de opstillede borde, eller ude i skoven.

Ved sygdom eller mistanke

Er du, eller har du mistanke om at være smittet med Covid-19, må du ikke deltage til spillet. Oplever du symptomer på corona under spillet, beder vi dig om at træde væk, og søge hjem.

  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250