Links

Hvad er Blue Mercury?

Blue Mercury er, ligesom vores almindelige kampagne, et Live Active Roleplay (LARP), men er rettet mod en mere moden aldersgruppe.

 

Spillet foregår i en bunker, i en verden som er gået under. Noget som, i disse tider, kan virke meget passende. Spillernes opgave, er at forsøge at få bunkeren til at fungere så godt som muligt. Hvad det så betyder, er en af de mere konfliktskabende elementer af spillet.

Det er tilladt at tilmelde sig som 15 årig, såfremt man er fyldt 16, før arrangementets afholdelse.

Praktisk
Alder: 16+ 

Tid: 08-02 (spilstop ca kl 24)

Sted: Kølhøjhus

(Der er mulighed for overnatning)

Pris, ikke-medlemmer: 300,-

Pris, medlemmer: 200,-

(begge priser er inkl. frokost og aftensmad)

2-3 gange om året

Næste dato: Forventes i Påsken

Fraktioner og roller

Ved tilmelding, kan du ønske hvilket hold, kaldet fraktioner, som du gerne vil være en del af. Sikkerhedsholdet, som har til ansvar at bevare sikkerheden i bunkeren. Forskningsgruppen, som prøver at løse problemerne videnskabeligt. Vedligehold, som sørger for at alt det praktiske arbejde bliver udført i bunkeren, eller måske har du en ide til din egen gruppe, med sit eget unikke ansvar.

Du har også mulighed for at ønske en “Avanceret rolle”. I så fald vil arrangørerne give dig 1-3 opgaver eller relationer, som du skal tage højde for i bunkeren. Måske bliver du lederen af sikkerhedsholdet, eller også, så skylder du en anden spiller en utrolig stor mængde penge. Dette er et tilbud, for at hjælpe dig med at blive integreret i spillet. Du har selvfølgelig også mulighed, for ikke at starte med hverken mål eller relation, og på den måde skabe præcis den karakter, som du gerne vil have.

Udstyr

Alle spillere skal have et bærbart device med, som kan gå på internettet. Vi anbefaler at man bruger en smartphone, men det er også muligt at bruge en tablet. Via dit device, skal du bruge enten appen (Android) eller den tilknyttede hjemmeside.

Her har du mulighed for at interagere med andre spillere, og verden omkring dig. Man kan blandt andet overføre penge, hacke, eller helbrede. Læs mere i vores regelsæt.

I spillet bruger vi Nerf våben. Du skal ikke selv have skud med, men du får udleveret et forudbestemt antal, ved tjek-ind.


Dit våben skal være malet i passende farver. Sørg for at dit våben bruger normale skud, samt at det ikke kan gøre skade på et stykke papir, hvis det bliver skudt fra 1 meters afstand.

Tilmelding

Spilgangen d. 23. Januar er desværre blevet aflyst. Vi håber at kunne afholde det enten i påsken, eller sommeren 2021. Vi bestræber os på at det ikke kommer til at ligge for tæt op af Sommerscenariet.

23. Januar - Aflyst

arrow&v
Ønsker avanceret rolle
Medlemskab i 2021

Et medlemskab fra 2020, udløber før afholdelse af arrangementet, og skal derfor fornyes.

Det kan du gøre, ved at vælge: "Ja"

Tak for din tilmelding!

Historie

I året 1962, var den kolde krig på sit højeste. Som en del af forberedelserne til atomkrig, blev 3 bunkere opstillet i Danmark. Regan Øst, Regan Vest, og Blue Mercury. De to første bunkere, havde til opgave at beskytte landets ledelse. I tilfælde af krig, ville der derfor stadig være nogen til at lede nationen.

 

Blue Mercury havde en ganske anden opgave. At sørge for at lederne, havde nogen at lede.

 

Omkring 1000 almindelige borgere blev frosset ned, med en plan om at de skulle tøes op, når og hvis det radioaktive udfald fra atomkrigen, ikke længere ville forårsage død, eller mutationer.

Atomkrigen skete aldrig.

 

Regering på regering så det kloge i, at have en lille gruppe af mennesker, der kunne agere som et dansk, menneskeligt svar, på Svalbards globale frøhvelv. Derfor så man ingen grund til, at nogen af de 1000 borgere skulle vækkes. Men bunkeren blev fortsat forbedret med moderne teknologi, årti, efter årti, efter årti.

Hvem ved hvad år det er? Hvem ved hvad der er sket? Det eneste du kan være sikker på er, at du er blevet tøet op.

At du er en del af Blue Mercury. At der er mange ting der skal gøres, fordi du skal være med til at redde menneskeheden.

 
  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250