Blue Mercury.png
Hvad er Blue Mercury?

Blue Mercury er, ligesom vores almindelige kampagne, et Live Active Roleplay (LARP), men er rettet mod en mere moden aldersgruppe.

 

Spillet foregår i en bunker, i en verden som er gået under. Noget som, i disse tider, kan virke meget passende. Spillernes opgave, er at forsøge at få bunkeren til at fungere så godt som muligt. Hvad det så betyder, er en af de mere konfliktskabende elementer af spillet.

Det er tilladt at tilmelde sig som 15 årig, såfremt man er fyldt 16, før arrangementets afholdelse.

Praktisk

Alder: 16+ 

Tid: Afventer dato

 

Sted: Østerskov Efterskole 

(Mulighed for overnatning)

Priser:

Medlemmer: 125,-

Medlemmer, overnatning: 150,-
Ikke-medlemmer: 200,-

Ikke-medlemmer, overnatning: 225,-

(Alle priser er inkl. frokost og aftensmad)

Fraktioner og roller

Ved tilmelding, kan du ønske hvilket hold, kaldet fraktioner, som du gerne vil være en del af. Sikkerhedsholdet, som har til ansvar at bevare sikkerheden i bunkeren. Vedligehold, som sørger for at alt det praktiske arbejde bliver udført i bunkeren, eller måske har du en ide til din egen gruppe, med sit eget unikke ansvar.

Bemærk, at forskerfaktionen ikke længere kan vælges.

Du har også mulighed for at ønske en etableret rolle. I så fald vil arrangørerne give dig 1-3 opgaver eller relationer, som du skal tage højde for i bunkeren. Måske bliver du lederen af sikkerhedsholdet, eller også, så skylder du en anden spiller en utrolig stor mængde penge. Dette er et tilbud, for at hjælpe dig med at blive integreret i spillet. Et tilbud som vi anbefaler dig at tage imod. Læs mere om etablerede roller, i reglerne.

 

Du har selvfølgelig også mulighed, for ikke at starte med hverken opgaver eller relation, og på den måde skabe præcis den karakter, som du gerne vil have.

Udstyr

Alle spillere skal have et bærbart device med, som kan gå på internettet. Vi anbefaler at man bruger en smartphone, men det er også muligt at bruge en tablet. Via dit device, skal du bruge enten appen (Kun på Android) eller den tilknyttede hjemmeside.

Her har du mulighed for at interagere med andre spillere, og verden omkring dig. Man kan blandt andet overføre penge, hacke, eller helbrede. Læs mere i vores regelsæt.

I spillet bruger vi Nerf våben. Du skal ikke selv have skud med, men du får udleveret et forudbestemt antal, ved tjek-ind.


Dit våben skal være malet i passende farver. Sørg for at dit våben bruger normale skud, samt at det ikke kan gøre skade på et stykke papir, hvis det bliver skudt fra 1 meters afstand.

Billeder

Vi har allerede afholdt Blue Mercury to gange, så der er naturligvis billeder at se.

Billeder fra det seneste afholdte Blue Mercury, i Juli 2021, kan findes via dette link, her.

Tilmelding

17. oktober (Aflyst)

arrow&v
Ønsker en etableret rolle (Se regler)
Medlemskab
Ønsker du at overnatte?

Tak for din tilmelding!

Læs mere om hvad dine oplysniger skal bruges til, i dokumentet "Personoplysninger", som kan findes til download nederst på alle sider under fanen "Foreningen"

Betaling

Vælg selv hvordan du vil betale. Husk et skrive en kommentar med dit navn, samt ordet Blue, så din betaling bliver registreret korrekt.

Bank overførsel

Reg. 9349

Konto nummer: 4569802208

MobilePay

408531

Ved betaling via MobilePay, er der kun 14 dages fortrydelsesret

Historie

I året 1962, var den kolde krig på sit højeste. Som en del af forberedelserne til atomkrig, blev 3 bunkere opstillet i Danmark. Regan Øst, Regan Vest, og Blue Mercury. De to første bunkere, havde til opgave at beskytte landets ledelse. I tilfælde af krig, ville der derfor stadig være nogen til at lede nationen.

 

Blue Mercury havde en ganske anden opgave. At sørge for at lederne, havde nogen at lede.

 

Omkring 1000 almindelige borgere blev frosset ned, med en plan om at de skulle tøes op, når og hvis det radioaktive udfald fra atomkrigen, ikke længere ville forårsage død, eller mutationer.

Atomkrigen skete aldrig.

 

Regering på regering så det kloge i, at have en lille gruppe af mennesker, der kunne agere som et dansk, menneskeligt svar, på Svalbards globale frøhvelv. Derfor så man ingen grund til, at nogen af de 1000 borgere skulle vækkes. Men bunkeren blev fortsat forbedret med moderne teknologi, årti, efter årti, efter årti.

Hvem ved hvad år det er? Hvem ved hvad der er sket? Det eneste du kan være sikker på er, at du er blevet tøet op.

At du er en del af Blue Mercury. At der er mange ting der skal gøres, fordi du skal være med til at redde menneskeheden.

 
  • Facebook

Liverollespilsforeningen A'kastin l CVR: 30949250